Uw recht, onze zaak

Onze advocaten hebben allemaal hun eigen specialisaties en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Dat en onze jarenlange ervaring staan garant voor effectieve rechtsbijstand op alle belangrijke, sociale rechtsgebieden.

Second opinion

Wil uw rechtsbijstandsverzekeraar u niet bijstaan, bent u ontevreden over uw huidige advocaat of twijfelt u aan de visie van uw vakbond? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Bel ons voor meer informatie.

Is goede raad duur?

U overweegt uw recht te gaan halen? In veel gevallen komt u in aanmerking voor een financiële bijdrage van de overheid. Controleer nu of u recht heeft op gesubsidieerde rechtshulp. Lees hier over de toevoegingsgrenzen.

Ook als u geen gesubsidieerde rechtsbijstand krijgt, vinden wij dat die wel betaalbaar moet zijn. Wij streven naar een efficiënte behandeling van uw zaak met zo min mogelijk proceshandelingen. Onze tarieven vindt u hier.

Gratis inloopspreekuur

Elke vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u terecht op ons kantoor voor het gratis inloopspreekuur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Tijdens een gesprek van maximaal 10-15 minuten met een advocaat kunt u kort uw situatie voorleggen. De advocaat zal u informeren over de mogelijke vervolgstappen en de financiële gevolgen.

Klik op onderstaande rechtsgebieden om meer te lezen over de hulp die wij u kunnen bieden.