Strafrecht

Samen met ons staat u sterk

Als u verdacht wordt van een overtreding of misdrijf, krijgt u te maken met het strafrecht. Of dat nu is vanwege diefstal, deelname aan een criminele organisatie of een drugsdelict. Soms krijgt u automatisch een advocaat toegewezen, bijvoorbeeld als u wordt vastgezet op het politiebureau. Als u echter thuis een dagvaarding ontvangt, zult u zelf een advocaat moeten zoeken.

Deskundige verdediging
De Officier van Justitie, uw tegenpartij, is machtig. Dat is één van de redenen waarom het van belang is dat u kiest voor een gespecialiseerde advocaat, zoals ons kantoor die in huis heeft. Dreigt voor u strafvervolging? Wij nemen uw verdediging graag ter hand en staan u bij ter zitting of geven praktisch advies en ondersteuning. Ook als u niet tevreden bent over de u toegewezen advocaat, kunt u contact met ons opnemen.

Slachtoffers
Tijdens een strafzitting kunnen slachtoffers zich voegen als benadeelde partij om zo smartengeld of een schadevergoeding te verkrijgen. Neem contact op met ons kantoor en zie ook de pagina ongevallen en letselschade op deze site.

Meer weten?
Deze externe sites geven meer informatie:

Deze gespecialiseerde advocaat helpt u verder: