Betaalbaar en optimaal

Wij geloven dat iedereen, onafhankelijk van status of inkomen, recht heeft op uitstekende rechtsbijstand. Wij streven naar betaalbare en optimale rechtsbijstand. Onze gespecialiseerde advocaten staan u bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand, tegen een schappelijk uurtarief of een vooraf afgesproken totaalprijs.
Wilt u uw probleem snel juridisch inhoudelijk laten doorlichten door een van onze advocaten, dan kunt u terecht voor een eenmalig adviesgesprek. Twijfelt u of u een advocaat nodig hebt voor uw probleem, dan kunt u uw vraag kosteloos voorleggen op ons inloopspreekuur.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Hebt u rechtsbijstand nodig en kunt u dit niet zelf betalen, bijvoorbeeld omdat u geen of een laag inkomen hebt, dan wordt een deel van de kosten vergoed door de overheid. U betaalt dan een eigen bijdrage afhankelijk van uw inkomen. De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde rechtsbijstand, maar ons kantoor regelt de aanvraag voor u.
Wilt u een schatting maken van de hoogte van uw eigen bijdrage, klik dan hier.
Wilt u meer weten over gesubsidieerde rechtsbijstand in zijn algemeenheid, klik dan hier.

Uurtarief

Het uurtarief van ons kantoor is € 193,60 inclusief btw. Wij brengen geen kantoorkosten in rekening.

Vaste prijzen

Wilt u graag van te voren weten waar u financieel aan toe bent, dan kunt u een vaste prijs afspreken. Er is een aantal procedures dat tegen een vaste prijs wordt aangeboden. Deze procedures en de bijbehorende kosten staan hieronder. Staat uw zaak hier niet bij, dan kunt u met uw advocaat overleggen over de mogelijkheden van een vaste prijs. Niet iedere zaak leent zich voor vaste prijsafspraken. Kijk hier voor meer informatie.

Eenmalig adviesgesprek

Wilt u uw probleem snel juridisch laten doorlichten door één van onze advocaten? Dan kunt u terecht voor een eenmalig adviesgesprek van maximaal 30 minuten. Daarna weet u welke juridische oplossing voor uw probleem haalbaar is en met welke kosten u rekening moet houden. De kosten voor een eenmalig adviesgesprek zijn € 80,00 inclusief btw.

Overige kosten

Bij het behandelen van een zaak kunnen er overige kosten bij komen kijken, zoals griffierechten, deurwaarderskosten en kosten voor deskundigen. Deze kosten worden vooraf met u besproken.
Wij brengen geen kantoorkosten in rekening.