Betaalbaar en optimaal

Wij geloven dat iedereen, onafhankelijk van status of inkomen, recht heeft op uitstekende rechtsbijstand. Wij streven naar betaalbare en optimale rechtsbijstand. Onze gespecialiseerde advocaten staan u bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand, tegen een schappelijk uurtarief of een vooraf afgesproken totaalprijs.
Wilt u uw probleem snel juridisch inhoudelijk laten doorlichten door een van onze advocaten, dan kunt u terecht voor een eenmalig adviesgesprek. Twijfelt u of u een advocaat nodig hebt voor uw probleem, dan kunt u uw vraag kosteloos voorleggen op ons inloopspreekuur.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Hebt u rechtsbijstand nodig en kunt u dit niet zelf betalen, bijvoorbeeld omdat u geen of een laag inkomen hebt, dan wordt een deel van de kosten vergoed door de overheid. U betaalt dan een eigen bijdrage afhankelijk van uw inkomen. De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde rechtsbijstand, maar ons kantoor regelt de aanvraag voor u.
Wilt u een schatting maken van de hoogte van uw eigen bijdrage, klik dan hier.
Wilt u meer weten over gesubsidieerde rechtsbijstand in het algemeen, klik dan hier.

Uurtarief

Het uurtarief van ons kantoor is € 200,00 inclusief btw. Wij brengen geen kantoorkosten in rekening.

Vaste prijzen

Wilt u graag van te voren weten waar u financieel aan toe bent, dan kunt u misschien een vaste prijs afspreken. U kunt met uw advocaat overleggen over de mogelijkheden van een vaste prijs. Niet iedere zaak leent zich voor vaste prijsafspraken.

Eenmalig adviesgesprek

Wilt u uw probleem snel juridisch laten doorlichten door één van onze advocaten? Dan kunt u terecht voor een eenmalig adviesgesprek van maximaal 30 minuten. Daarna weet u welke juridische oplossing voor uw probleem haalbaar is en met welke kosten u rekening moet houden. De kosten voor een eenmalig adviesgesprek zijn € 80,00 inclusief btw.

Overige kosten

Bij het behandelen van een zaak kunnen er overige kosten bij komen kijken, zoals griffierechten, deurwaarderskosten en kosten voor deskundigen. Deze kosten worden vooraf met u besproken.
Wij brengen geen kantoorkosten in rekening.